Njegovo prevozno sredstvo je bicikl: Zoran stigao čak i do Bliskog istoka VIDEO

Njegove pustolovine počele su 2008. godine i od tada je biciklom po svetu putovao čak 15 puta. Kako kaže, sve manje zna zašto je krenuo, a potvrđuje da je od destinacije mnogo važnije samo putovanje.

Izvor: rtv.rs

Sreda, 29.03.2023.

14:41

Njegovo prevozno sredstvo je bicikl: Zoran stigao čak i do Bliskog istoka VIDEO
Foto: Shutterstock/Jahangeer Bm

Njegov kapriolo bicikl nije se kotrljao samo na Antarktiku, kaže sa osmehom Zoran Zivlak, Novosađanin koji je na prošlogodišnje Svetsko prvenstvo u fudbalu stigao biciklom. Našim fudbalerima nije doneo sreću, ali je sa putovanja u Katar doneo mnogo utisaka i stekao još toliko prijatelja.

Zoran je svoje pustolovine do Katara pretočio u 40-minutni dokumentarni putopis. U prepunoj sali Pokrajinskog zavoda za zaštitu prirode Novosađani su sa oduševljenjem slušali o Zoranovim avanturama sa Bliskog istoka.

Zoran će sa putovanja pamtiti i ljude i predele. Kako kaže, nada se da će mu ostati još snage da sa svojim biciklom skita po planeti i da će njegove avanture podstaći decu da ostave telefone i najpre izađu na igralište, a potom i u beli svet.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: