Skijanje u Srbiji do 18. aprila

Skijaška sezona u ski-centrima Kopaonik, Stara planina i Tornik će trajati do 18. aprila. Skijaši i borderi će imati prilike da zaključno sa 18. aprilom uživaju u velikoj količini snega, odlično pripremljenim stazama i idealnim uslovima za zimske sportove. Do kraja sezone važi i popust od 30 posto na cenu ski-karata, a veb-šop je i dalje aktivan za sve one koji žele da iskoriste dodatni popust od 5 posto i beskontaktno kupe kartu.

Izvor: B92

Četvrtak, 08.04.2021.

15:40

Skijanje u Srbiji do 18. aprila
Foto: Shutterstock / Nataliya Nazarova

U ski-centru Kopaonik trenutno rade 24 ski-staze, 16 ski-puteva i 11 ski-instalacija, a visina snega na stazama je do 70 centimetara. Na skijalištu na Staroj planini rade staze Jabučko ravnište i Babin zub, a u ovom centru na stazama ima između 50 i 80 centimetara utabanog snega.

Ski-centar Tornik će raditi sve do 18. aprila, ako vremenski uslovi to budu dozvoljavali. U ovom skijalištu su na raspolaganju 4 staze, na kojima ima do 30 centimetara utabanog snega.

Radno vreme sva tri ski-centra je od 8.30 do 16 časova. Gondola Brzeće – Mali Karaman na Kopaoniku radi svakog dana od 8.30 do 16 časova.

Podsećamo da je skijaška sezona u Srbiji počela 3.decembra na Kopaoniku, a nakon ovog skijališta, počeli su da rade i ski-centri Stara planina i Tornik. Od početka skijaške sezone, Skijališta Srbije su radila punim kapacitetom bez prekida, uz strogo kontrolisanje i poštovanje epidemioloških mera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

7 h

Podeli: