"Važne za energetski i duhovni prosperitet sveta": Novak Đoković obišao bosanske piramide VIDEO

Novak Đoković boravio je prošle nedelje u "bosanskim piramidama". Đoković je meditirao na brdu Visočica zajedno sa domaćinom, arheologom i pronalazačem dr Semirom Osmanagićem.

Izvor: B92

Subota, 18.07.2020.

12:18

Foto: Printskrin/Prva TV

Pronalazak dr Osmanagića nazvao je "važnim za energetski i duhovni prosperitet sveta". Prema rečima domaćina, boravio je u trodnevnoj poseti sa roditeljima i obišao je piramide Sunca, Meseca, praistorijske podzemne tunele Ravne, od šest koliko ih je otkriveno, ulazio je u dva i posetio prelepi park Ravne dva i bio je zaista impresioniran.

"Imamo fenomen, perfektnu orjentaciju piramida prema četiri strane sveta, imamo energetske fenomene, naši istraživači dokazuju da su piramide energetske mašine, a ne grobnice za faraone kako su nas pogrešno učili. Bazirano na organskom materijalu koji smo otkrili između betonskih blokova, starost piramida je 29200 godina plus minus 400 godina", kaće dr Osmanagića za TV Prva.

Kako kaže , pimili su ga kao najmlađeg člana ruske akademije prirodnih nauka gde je još 25 nobelovaca, a sve zato što su ruski naučnici bili i potvrdili da su bosanske piramide najveće na svetu.

Osim toga, one imaju i veliku primenu.

"Naša prednost je što mi merimo vrlo specifične frekvencije na bosanskim piramidama, u tunelima imamo visoku koncentraciju negativnih jona što omogućava lekovita svojstva. Kad govorimo o praktičnoj primeni energije piramida, to su komunikacija, zaštita zdravlja, unapređenje molekularne strukture vode, hrane imuniteta, naših duhovnih sposobnosti".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

7 h

Podeli: