Zdravstveni turizam Srbije na sajmu u Berlinu

Ministarstvo zdravlja predstavilo je projekat "Zdravstveni turizam Srbije" učesnicima i posetiocima najvećeg međunarodnog sajma turizma ITB 2019, koji se od 6. do 10. marta održava u Berlinu.

Izvor: B92

Četvrtak, 07.03.2019.

16:41

Zdravstveni turizam Srbije na sajmu u Berlinu
Atomska Banja

Na štandu Turističke organizacije Srbije predstavljene su stomatološke ordinacije i klinike za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju koje imaju sertifikate Ministarstva zdravlja, koje pružaju vrhunske zdravstvene usluge u skladu sa najvišim svetskim standardima, a po pristupačnim cenama.

Predstavnici Ministarstva zdravlja su tokom sajma održali i mnogobrojne sastanke sa vodećim tur-operaterima u oblasti medicinskog turizma.

Veliko interesovanje međunarodnih tur-operatera, kao i posetilaca sajma u Berlinu za uslugama u oblasti stomatologije i plastične i rekonstruktivne hirurgije u našoj zemlji, još jedna je potvrda velikog potencijala projekta "Zdravstveni turizam Srbije".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

18 h

Podeli: