Idealni za oktobar: Turski hoteli koji će vas u potpunosti osvojiti

Turističke agencije u čitavoj Evropi podnose izveštaje o prethodnoj sezoni, a broj rezervacija za Tursku već sada pokazuje porast od čak 310 odsto!

Izvor: B92

Petak, 12.10.2018.

14:45

Idealni za oktobar: Turski hoteli koji će vas u potpunosti osvojiti
foto: thinkstock

Ako se pitate zašto, pa odgovor je da Turska nudi neke od najlepših hotela, neverovatne plaže, prijateljski nastrojene lokalce, vrednost za novac i naravno, sjajnu hranu i vino.

Oktobar je takođe jedno od omiljenih godišnjih doba za letovanje u Turskoj, kada je temperatura oko 26 stepeni, a sa preko 300 sunčanih dana godišnje sigurni smo da vam ništa neće poremetiti uživanje.

U nastavku pogledajte nekoliko najlepših hotela na turskoj obali.

LuX* Bodrum

Nalazi se na privatnom poluostrvu na obali Egeja i pravi je butik hotel koji će učiniti da se osećate kao da ste u Hemptonima. U sklopu hotela su i privatne vile, a ovaj hotel je savršen za sve ljubitelje dobrog stila i romantike. Cena dvokrevetne sobe van sezone se kreće od 200 evra, pa do 335 evra u jeku sezone. Doručak je uključen u cenu.

D Resort Göcek

Uspavani i mali grad Göcek dom je ekstravagantnog hotela koji je prava destinacija za ljubitelje luksuza. Elegantni butik hotel prostire se u 10 zgrada, a sobe su dizajnirane tako da ćete osećati kao da ste na jahti. Neke od najpoznatijih svetskih zvezda letuju upravo ovde. Idealan je za sve one koji traže šik odmor daleko od gradske vreve. Cena noćenja na upit.

Murat Reis Ayavlik

Za one koje traže nove destinacije u Turskoj ovaj hotel je pravi dijamant. Nalazi se u predivnoj regiji Ajvalika, dela Turske koji nije toliko zastupljen među turistima, ali je omiljeno mesto za letovanje kada su lokalci u pitanju. Hotel je smešten u najlepšoj prirodi koju Turska ima da ponudi, a mešavina morskog i planinskog vazduha okrepiće vašu energiju. Hotel se nalazi na samo sat leta avionom od aerodroma u Istanbulu. Idealan je za malu decu ili parove.

Cornelia Diamond Resort

Hotel iz snova za sve porodice u potrazi za luksuzom i sjajnom uslugom! Nalazi se u Beleku, oko sat vremena od Antalije, a ono što ponajviše odlikuje hotel jeste maestralan pogled na more, kao i moderni dekor. Cena noćenja na bazi all inclusive usluge kreće se oko 350 evra za noć.

Çırağan Palace Kempinski

Za one koje žele da osete ultimativni dašak Otomanskog carstva idealan hotel smešten je na samom Bosforu sa pogledom na oba kontinenta. Iz svakog dela hotela, pa čak i sad bazena dugog 33 metra imaćete pogled na Bosfor. Ne moramo da vam pominjemo da je hotel jednim delom i muzej jer se upravo tu nalazi nameštaj iz 19. veka optočen zlatom i dijamantima.

The Bay Hotel

Nalazi se u mirnom delu urbanog lučkog grada Kalkana. Osim standardnih soba i apartmana, hotel nudi i privatne vile, ali i panoramski pogled na more. Hotel je idealan za parove koji traže intimu, a opet su na korak od živahnog grada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: