Izvor: B92

Ber Grils je ponovo krenuo u avanturu preživljavanja, a nedavno je izjavio da, ukoliko bi Novak Đoković pristao da mu bude gost, rado došao da snima svoju emisuju u Srbiji.

Ber Grils je bivši marinac koji se proslavio emisijama o preživljavanju naveo je da Srbija nudi dovoljno raznolikosti za ono što je njemu potrebno i kako nije nemoguće da jednog dana ovde dođe da "preživi" ukoliko bi najbolji srpski teniser pristao da bude deo toga.

"Prirodne lepote vaše zemlje su spektakularne. Obično kada biramo lokacije za snimanje odlučujemo se za one koje mogu da nam ponude raznolikost, a Srbija nudi pun paket - planine, reke, šume, bogatu prirodu i neverovatnu divljinu. Još kad bi Novak Đoković, koga mnogo cenim i čiji sam veliki obožavalac, pristao da mi bude gost u nekoj od narednih sezona, sasvim sigurno bismo došli da snimamo u Srbiji", otkrio je Grils za Nedeljnik.

Neki smatraju da život u Srbiji ne bi mogao da preživi čak ni Ber Grils, ali kako bi to izgledalo kada bi došao? Šta bi sve on i Novak Đoković trebalo da obiđu?

Ukoliko bi zaista došao u Srbiju, ovo su predlozi B92 na koje lokacije bi Đoković trebalo da odvede Grilsa, na vama je da glasate za najbolju i da u komentaru ostavite predlog ako smatrate da postoji bolji deo Srbije za preživljavanje.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.