Izvor: B92

Bilo da letovanje zamišljate kao odmaranje i sunčanje na plaži dok slušate talase koji se lome o stene, ili kao istraživanje, obilaske znamenitosti i nezaboravan noćni provod, Grčka je idealna destinacija za Vas. Uverite se i sami zašto je svake godine poseti preko 30 miliona turista, a da i Vaš smeštaj zadovoljava sve Vaše kriterijume pobrinuće se "Travelland". Trenutno su aktuelni odlični popusti, zato ne propustite priliku da rezervišete svoje letovanje po povoljnoj ceni!

Na krajnjem jugu Kasandre, pored veličanstvene plaže u Paliurionu, smešteno je termalno spa odmaralište Miraggio Thermal Spa & Resort 5*. Hotel raspolaže otvorenim bazenima, teretanom, terenima za sportove, dečjim igralištem, restoranima i barovima.

Ponuda vrhunskog spa centra obuhvata veliki izbor usluga i sadržaja, kao što su termalni bazeni, specijalni tuševi i hidromasaža. Dobro opremljene sobe nude moderne pogodnosti i elegantan nameštaj. U ovom hotelu možete uživati uz popust do 38%!

Foto: Promo

Jedno od najvećih, najpopularnijih i najluksuznijih letovališta Grčke je Porto Carras, smešten nedaleko od Neos Marmarasa.

Kompleks poseduje sopstvenu marinu, veliku privatnu plažu, heliodrom, pozorište, bioskop, podrum najboljih vina sa vinotekom, kongresni centar sa 4 sale, uslove za bavljenje svim klasičnim i vodenim sportovima. Porto Carras Meliton Hotel & Spa 5* raspolaže spa i talasoterapijskim centrom, koji je 9 puta nagrađivan zahvaljujući izuzetnom kvalitetu.

Takođe, u okviru objekta je i 15 barova i restorana, butici, prodavnice, mini market, otvoreni i zatvoreni bazeni. Sve sobe su luksuzno uređene i dizajnirane tako da gosti mogu da uživaju u okruženju: svaka soba obuhvata sopstveni balkon sa zadivljujućim pogledom na more, marinu ili teren za golf.

Foto: Promo

Porto Carras Sithonia Hotel & Spa 5* takođe poseduje vrhunski spa centar, koji obuhvata saunu, hamam, zatvoreni bazen, fruzerski salon i salu za fitness. Tu su i: 4 restorana i 5 barova, kuglana, prodavnice, bazeni, TV soba, diskoteka i još mnogo toga. Luksuzno uređene sobe hotela sadrže elegantan nameštaj i mermerna kupatila. Balkoni gledaju na zaliv Toroneos ili na golf teren u okviru kompleksa. Za oba hotela aktuelan je popust do 54%!

Foto: Promo

U podnožju Olimpa sagrađen je luksuzni kompleks Dion Palace Beauty & Spa Hotel 5*. Smešten u prelepim vrtovima, pogodan je za miran i opuštajući odmor tokom cele godine.

Nadaleko je poznat po vrhunskom spa centru, koji nudi brojne mogućnosti za opuštanje, poput masaže, terapije za lice i telo i hidroterapije.

Foto: Promo

Tu su i potpuno opremljeni fitnes centar, bilijar, igralište za decu, TV sala, sale za konferencije, otvoreni bazeni, restorani i barovi. Iskoristite popust do 40% i obezbedite sebi idealan odmor!

Foto: Promo

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/. Za najaktuelnije ponude, dodajte nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.