Foto: Alexandros Palace 5
Foto: Alexandros Palace 5

Fantastična akcija u Travellandu: Hoteli sa 5 zvezdica uz neverovatne popuste do 52 odsto

Podeli

Želite da letujete u Grčkoj, ali još niste našli smeštaj? Maštate o luksuznom hotelu, ali i o pristupačnoj ceni?

U tom slučaju „Travelland“ ima sjajne vesti za vas! Odmor u elitnim hotelima sa 5 zvezdica uz popuste do neverovatnih 52% čeka na vas. Rezervišite svoje mesto do 11.05. i iskoristite ovu fenomenalnu priliku!

Alexandros Palace, prelepi hotel sa 5 zvezdica, nalazi se nedaleko od gradića Uranopolisa, oko 110 km od Soluna. Sastoji se iz savršeno udobnih soba, studija iluksuznih apartmana. Ovaj hotel vam nudi sve što je potrebno za savršen odmor i uživanje: a la carte restoran, zatvoreni topli bazen, barove na plaži i bazenu, TV salu, večernji ples, živu muziku i još mnogo toga! Takođe, boravak u ovom elitnom hotelu još lepšim će učiniti očaravajući pejzaž: kombinacija prelepog morskog plavetnila i planinskog zelenila koje ga okružuje. Svoj savršeni odmor u ovom hotelu možete rezervisati uz popust do 32%! Sedam noći na bazi polupansiona za dvoje odraslih i jedno dete mladje od 12 godina sada možete obezbediti već od 384€!

Foto: Alexandros Palace 5
Foto: Alexandros Palace 5

Dion Palace je hotel koji pored 5 zvezdica poseduje plažu koja nosi nagradu plava zastava, što svedoči o njenoj lepoti i čistoći. Hotel je nedavno renoviran i poseduje veliki broj luksuzno opremljenih soba sa očaravajućim pogledom na more, Olimp ili park. Nudi brojne mogućnosti za odmor i rekreaciju, kao što su: tereni za sportske aktivnosti, zdravstveni i fitnes centar sa saunom, hamam, bazen sa jakuzzi kadom i još mnogo drugih. Sve pogodnosti ovog hotela možete iskoristiti sa popustom do čak 42%, pa su cene za 7 noći na bazi polupansiona za dvoje odraslih i dvoje dece već od 484€!

Foto: Dion Palase
Foto: Dion Palase

Odmor iz snova je bez sumnje zagarantovan u Porto Carras hotelima. Hotelski kompleks Porto Carras u Neos Marmarasu jedan je od najvećih i najluksuznijih kompleksa, ne samo Grčke, već čitave Evrope! Kompleks poseduje sopstvenu marinu, veliku privatnu plažu dužine oko 2km, teren za golf, jezero, SPA, helidrom, pozorište, bioskop, podrum najboljih vina sa vinotekom, uslove za bavljenje svim klasičnim i vodenim sportovima, kafiće, diskoteke i barove, bazene, fitnes centre i brojne druge mogućnosti da svoj odmor učinite nezaboravnim.

Foto: Porto Carras Meliton
Foto: Porto Carras Meliton

Izaberite jedan od luksuznih hotela ovog velelepnog kompleksa: Porto Carras Sithonia ili Porto Carras Meliton i uživajte uz popust do neverovatnih 52%!

Zainteresovani mogu rezervisati mesto u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu, a više informacija mogu pronaći na internet-prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/

Foto: Porto Carras
Foto: Porto Carras

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet-prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/

Najlepša grčka letovališta za porodični odmor

Svake godine isto pitanje - Gde ćemo na more? Izbor je veliki, ali koja je najbolja destinacija za nas i klince? Kako se svake godine susrećem sa istim problemom kao i većina, odlučila sam da podelim sa vama svoj izbor 5 najboljih destinacija za porodični odmor u Grčkoj.

Organizovanje godišnjeg odmora vam zadaje brige? Možete se opustiti jer „Travelland“ je za vas pripremio ponude koje se ne odbijaju: širok izbor najboljih hotela u Grčkoj uz popuste do neverovatnih 60%! Popusti su aktuelni za rezervacije do kraja maja, zato požurite!

Već sada možete da zamislite miris soli u vašim nozdrvama dok šetate beskrajnim plažama, a još vam brigu pričinjava izbor kvalitetnog smeštaja? Budite bez brige. Turistička agencija „Travelland“ ima rešenje za vas. Letujte u najmodernijim grčkim hotelima i ostvarite popust do neverovatnih 52%!

strana 1 od 20 idi na stranu