Izvor: B92

Šta spaja Bijonse i Džej Zija, manekenke Irinu Šajk I Hajdi Klum, fudbalere Sinišu Mihajlovića I Ronalda, glumce Bredlija Kupera I Lindzi Lohan, pop-pevače Eltona Džona I Rikija Martina sa ruskim oligarsima?

Najlepše ostrvo na Mediteranu - Sardinija!

Kada je šezdesetih godina bogataš Aga Kan izgradio Kosta Esmeraldu, najpoznatije letovalište na, koja je sinonim za luksuz, romantiku I hedonizam, nije ni sanjao da će se ovde odmarati turisti iz Srbije. Zahvaljujući agenciji “Fibula”, koja je pripremila paket-aranžmane za prosečan srpski džep, u ovom svetski čuvenom letovalištu kupaće se i naši ljudi.

“Fibulini” aranžmani za Sardiniju sa direktim čarter letom koštaju od 399 evra za najam apartmana pa sve do ponude od 899 eura koja obuhvata puni pansion u koji su ukljuceni pivo i vino,lezaljke i suncobrane na plazi, animaciju za decu, Smaragdna obala je čuvena po malim uvalama u kojima se mogu videti skupocene jahte na kojima se toči šampanjac, ali i po ružičastim plažama, uskim ulicama i malim hotelima.

Ko želi da pobegne od glamura i sjaja, treba da odabere Palau, koji se nalazi nadomak Smaragdne obale, a oko ove moderne luke prostiru se raskošne peščane plaže sa kristalno čistom vodom. Iz Palaua se organizuje izlet do arhipelaga La Madalena koji čini sedam velikih i nekoliko malih ostrva netaknute prirode i prelepih plaža.

“Fibula” preporučuje i romantični italijanski gradić Santa Teresa di Galura iz kojeg se organizuju izleti do Bonifača, grada na susednom, francuskom ostrvu Korzika. Bonifačo se nalazi na litici, pa deluje kao da visi iznad mora, što ga čini najšarmantnijim gradom na Korzici. Blizu Santa Terese se nalazi uvala Marmorata u kojem je I rizort Marmorata Vilidž koji se nalazi u ponudi “Fibule”. Svi gosti hotela Marmorata imace priliku da obidju Santa Madalenu brodom. Ružičaste i tirkizne plaže Smaragdne obale nalaze se samo 25 kilometara daleko od Marmorate. Ako ipak zelite da na Sardiniji kupite satenske sandale Vivijar, moracete da odete do Porto Cerva. Tamo je par ovog italijanskog remek dela proslog leta kostao 7,500 eura.

Sardinija je postala čuvena po Džems Bondovom filmu “Špijun koji me je voleo”, ali Rodžer Mur je napravio grešku što nije probao slatkiše “dolči sardi” koji se prave u obliku srca i ukrašavaju raznobojnim perlicama. “Fibulini” turisti neće napraviti ovakvu grešku!

Pogledajte sve ponude agencija Fibula za letovanje u Italiji.

Aranžmane možete uplatiti u poslovnicama agencije “Fibula” u Beogradu, Novom Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

Više informacija na sajtu www.fibula.rs

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.