Tajland od 399€, a Kuba od 599€: Black Friday popusti od 200€ po osobi

Podeli

Šoping groznica Crnog petka (Black Friday) popularna je širom sveta, a takođe i kod nas. Verovatno mnogi od vas čekaju ovaj dan kako bi po nižim cenama priuštili sebi neki proizvod koji ste odavno želeli. Ali, da li ste ikada pomislili da na ovaj dan možete uplatiti egzotično putovanje po nestvarno sniženim cenama? Turistička agencija „Travelland“ pripremila je ponude za Black Friday sa popustima i do 200€ po osobi!

Tajland: Duge peščane plaže i sjajni ljudi

Tajland / promo
Tajland / promo

Zemlju slobodnih“ ili „Zemlju osmeha“ kako još zovu Tajland karakterišu duge prelepe plaže, nepregledne džungle, terasasta pirinčana polja, obilje šarenila, veliki gradovi - užurbani i puni života, najneobičnije tropsko voće, specifična gastronomija, kao i uvek veseli i nasmejani ljudi.

Tajland/promo
Tajland/promo

Za sve koji žele da posete Tajland, sa „Travelland-om“ to mogu učiniti već po ceni aranžmana od 399€ plus aerodromske takse. U cenu aranžmana je uključen Black Friday popust od 200€ po osobi! Individualni polasci predviđeni su za 2.12. i 10.12.2018.

Ono što u Bangkoku ili „Veneciji Istoka“ nikako ne smete zaobići su velelepni i bogato ukrašeni hramovi kojima se ovaj grad ponosi, veliki marketi i pijace gde možete kupiti najrazličitije proizvode, restorani sa ukusnim specijalitetima i najneobičnije gradske četvrti. Burni noćni život, poznat u celom svetu, je nešto što se može samo ovde doživeti. Zaljubljenici u pravi tropski raj, sunce, duge plaže i prelepe skrovite uvale, svoj mir ili uzbudljivu avanturu i provod mogu pronaći na najvećem tajlandskom ostrvu Puket.

Šarm Havane i egzotika Varadera

Kuba / promo
Kuba / promo

Nezaboravan odmor na Kubi nudi vam agencija „Travelland“ uz sjajne popuste. Za polazak 28.11.2018. putovanje na ovo magično ostrvo je po ceni aranžmana već od 599€ plus aerodromske takse. U cenu aranžmana je uključen Black Friday popust od 200€ po osobi!

U „Zemlji revolucije“, okupanoj vodama Atlanskog okeana, Karipskog mora i Meksičkog zaliva, pronaći ćete raj ispunjen zvucima gitare prepoznatljivog ritma. Čarobna Kuba opčiniće vas neobičnim načinom života, prelepim lokalitetima, atrakcijama i dobrim provodom. Autentična Havana oduševiće vas trošnom kolonijalnom arhitekturom, čuvenim oldtajmerima, prelepim trgovima, šetalištima i znamenitostima od kojih nećete moći da odvojite objektiv vašeg fotoaparata.

Varadero / promo
Varadero / promo

Za polaske 5.12 i 12.12.2018 odmor na Kubi možete priuštiti po ceni aranžmana već od 730€ plus aerodromske takse. U cenu aranžmana je uključen Black Friday popust od 100€ po osobi!

Ako ipak više volite sunce, pesak i avanture na vodi idite u Varadero, šarmantno kubansko letovalište poznato još od 80-ih godina 20. veka. Sa malim uspavanim centrom, dugim peščanim plažama, barovima, restoranima i diskotekama, svojim posetiocima nudi kako opuštanje, tako i dobru zabavu.

Zainteresovani za posetu nekoj od egztičnih destinacija, rezervacije mogu vršiti u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije www.travelland.rs

Bar - grad u kome se uživa 365 dana

I nakon uzbudljive letnje sezone, Bar nastavlja da privlači veliki broj turista kojima je ova popularna turistička destinacija podjednako interesantna i u periodu postsezone.

U Grčkoj leto i dalje traje!

Ukoliko još uvek niste bili na letovanju, ne brinite jer leto u Grčkoj još nije gotovo, a „Travelland“ za vas ima i odlične ponude: last minute cene za najbolje apartmane i hotele! Za većinu je organizovan autobuski prevoz, a tu je i 30€ umanjenja cene po osobi za sopstveni prevoz!

strana 1 od 25 idi na stranu