foto: thinkstock
foto: thinkstock

Kuba ili Koloseum? Treba ti samo KEŠ DA KRENEŠ

Podeli

Sediš u kancelariji, slušaš doživljaje tvog kolege kome je danas prvi radni dan na poslu posle povratka sa odmora na Kubi. Danas je i poslednji radni dan koleginice koja već sutra leti na odmor u Rim.

I ti razmišljaš o siti brejk destinacijama, maštaš o dalekim putovanjima, ali prepreke su razne – “preči troškovi”, zaostali računi, sitne popravke po kući. I mnogi će reći da je putovanje ujedno stvar i želje i odluke ali svakako ti je potreban keš da kreneš.

Sosijete ženeral banka ima specijalnu ponudu keš kredita za klijente koji imaju velike planove, u koje se svakako ubrajaju i nove uspomene sa dalekih destinacija.

Ponuda obuhvata keš kredit u maksimalnom iznosu do milion i po dinara, sa rokom otplate do 100 meseci, a za iznose do 500.000 dinara i rokom otplate do 60 meseci kredit možete da uzmete i putem naše onlajn ekspoziture.

Ukoliko se odlučiš za keš kredit do 15. marta, dodatna ponuda za klijente Sosijete ženeral banke je još šest meseci besplatnog održavanja Masterata kreditne kartice, koja omogućava plaćanje na rate bez kamate na POS aparatima banke Societe Generale Srbija kod partnera sa kojima banka ima ugovorenu saradnju.

Spisak Partnera i detaljnije o kartici pogledajte OVDE.

Tvoje je da izabereš pravu destinaciju i turističku agenciju, spakuješ se za first ili last minute ponudu, a sve detalje o brzini odobrenja keš kredita možeš da dobiješ lično u ekspoziturama Sosijete ženeral banke ili besplatno na poziv 0800 344 344.

Nove mogućnosti iz Er Srbije

Uvođenje novih tarifa omogućilo je putnicima Er Srbije veliki izbor dodatnih usluga. Izbor sedišta, doplata većeg prostora za noge ili prioritetno iskrcavanje iz aviona – samo su neke od raspoloživih mogućnosti.

Najznačajniji prirodni resursi sunčane velike južne ravnice su njene lekovite i termalne vode, kao i razne banje. Isprobajte lekovite moći lekovitog blata u banjskom kompleksu u Makou koji podseća na katedralu ili isprobajte najveći vodeni tobogan u Evropi u Segedinu gde možete da istražujete ulice koje imaju jedinstvenu mediteransku atmosferu i otkrijte zgrade koje je projektovao „mađarski Gaudi”, poznati arhitekta Ede Mađar.

U okviru izložbe 3. Grčki vikend u Beogradu, od 12. do 13. Maja 2018 na centralnom trgu Beograda (Trg Republike, Knez Mihailova ulica), Region Centralne Makedonije organizovace paralelno i predstavljanje sa glavnim ciljem da utvrdi svoj položaj na turističkom tržištu Srbije, koja je godinama jedna od vodećih zemalja zainteresovanih za Grčki turizam na Balkanu.

strana 1 od 7 idi na stranu