foto: thinkstock
foto: thinkstock

Kuba ili Koloseum? Treba ti samo KEŠ DA KRENEŠ

Podeli

Sediš u kancelariji, slušaš doživljaje tvog kolege kome je danas prvi radni dan na poslu posle povratka sa odmora na Kubi. Danas je i poslednji radni dan koleginice koja već sutra leti na odmor u Rim.

I ti razmišljaš o siti brejk destinacijama, maštaš o dalekim putovanjima, ali prepreke su razne – “preči troškovi”, zaostali računi, sitne popravke po kući. I mnogi će reći da je putovanje ujedno stvar i želje i odluke ali svakako ti je potreban keš da kreneš.

Sosijete ženeral banka ima specijalnu ponudu keš kredita za klijente koji imaju velike planove, u koje se svakako ubrajaju i nove uspomene sa dalekih destinacija.

Ponuda obuhvata keš kredit u maksimalnom iznosu do milion i po dinara, sa rokom otplate do 100 meseci, a za iznose do 500.000 dinara i rokom otplate do 60 meseci kredit možete da uzmete i putem naše onlajn ekspoziture.

Ukoliko se odlučiš za keš kredit do 15. marta, dodatna ponuda za klijente Sosijete ženeral banke je još šest meseci besplatnog održavanja Masterata kreditne kartice, koja omogućava plaćanje na rate bez kamate na POS aparatima banke Societe Generale Srbija kod partnera sa kojima banka ima ugovorenu saradnju.

Spisak Partnera i detaljnije o kartici pogledajte OVDE.

Tvoje je da izabereš pravu destinaciju i turističku agenciju, spakuješ se za first ili last minute ponudu, a sve detalje o brzini odobrenja keš kredita možeš da dobiješ lično u ekspoziturama Sosijete ženeral banke ili besplatno na poziv 0800 344 344.

Revizorsko-konsultantska kompanija EY (Ernst&Young) dodelila je 22. februara nagradu EY Preduzetnik godine za 2017. godinu, a na gala večeri u Kristalnoj dvorani hotela Hyatt Regency u Beogradu proglašeni su dobitnici i u kategorijama EY Brzorastući Preduzetnik godine i EY Inovativni Preduzetnik godine.

Turistička agencija Sabra je i ovoga puta odlučila da nas obraduje nestvarno povoljnim aranžmanima za neke od najpopularnijih svetskih destinacija, a sve u sklopu specijalne ponude koju je moguće iskoristiti tokom Sajma turizma u Beogradu.

Turistička agencija Sabra je i ovoga puta odlučila da nas obraduje nestvarno povoljnim aranžmanima za neke od najpopularnijih svetskih destinacija, a sve u sklopu specijalne ponude koju je moguće iskoristiti tokom Sajma turizma u Beogradu.

Isplanirali ste zimski odmor za sebe i porodicu u nekom od atraktivnih skijališta u inostranstvu. Znate da vas čeka dobra staza, super zabava, pa i ski oprema ako ne ponesete svoju, ali ono što niko ne planira su nepredviđene situacije za koje će vam možda zatrebati pomoć.

Da li vam deluje da su putovanja avionom ponekada isuviše skupa? Mnogi će na ovo pitanje odgovoriti potvrdno, međutim prvi utisak može da zavara. Uz ponudu pojedinih evropskih avio-kompanija, i to ne onih niskotarifnih, moguće je otputovati do željenih destinacija i sleteti na glavne aerodrome po sasvim prihvatljivoj ceni. Pročitajte kako da organizujete putovanje po vašoj meri.

Dino park na Zlatiboru / FOTO

Vratite se za kratko u detinjstvo, a vašim mališanima priuštite ono najbolje što detinjstvo može da daruje. Vreme je za ponovni susret sa već pomalo zaboravljenim junacima iz doba krede i jure. Više nas ne dele milioni godina! Vodimo vas u posetu dinosaurusima!

strana 1 od 2 idi na stranu