Tehnopolis 102: Mistična bronza i pravi Samsung

Izvor: Aleksandar Miladinoviæ

Petak, 14.08.2020.

11:59

Tehnopolis 102: Mistična bronza i pravi Samsung
Google Pixel 4a, Samsung Galaxy Note20 i Z Fold2, Microsoft Surface Duo i Tramp u pohodu na TikTok i WeChat.

Umesto jednog videli smo tri predstavljanja preko dve "internet" objave i jednog događaja, jer događaji, kao što znamo, nisu ono što su bili. Dok smo se spremali za letnji "Unpacked", Google je za momenat uleteo Samsungu u kadar i dva dana pre novog Notea predstavio iščekivani Pixel 4a.

Samsung je sačekao svoj red i predstavio ne samo Note20 u dve varijante i buduću verziju Folda za koju ćemo tek dobiti detalje, već i novi sat, Tab S7 takođe u dva formata, ali i vrlo interesantne slušalice za koje postoje bar dva očigledna imena koja Samsung nije odabrao. Galaxy Buds Live upotpunjuju Samsungovu ponudu koja sve više liči na prodaju iskustva od prodaje samih sprava.

Tramp je poptisao naredbu da se sa TikTokom i Tencentom (WeChat) ne sme sarađivati u USA, što bi moglo da ima višestruke posledice, kako u USA i Kini, tako i globalno.

Ako Tramp nije iznenadio, Microsoft jeste, objavivši detalje o Surface Duou, Android telefonu sa dva ekrana za koji smo saznali još prošle godine. Da 2020. ne bude dovoljno osobena, izgleda da će u njoj na tržište stići najzanimljiviji Android telefon godine koji je napravio niko drugi do Microsoft.

Sve to teme su kojima smo se bavili u sto drugom Tehnopolis podcastu, hvala na slušanju!

00:10 Uvod
02:45 Samsung Galaxy Note20, Buds Live, Z Fold2, Tab 7(+)
21:14 Google Pixel 4a
25:13 Tramp protiv TikToka i WeChata
31:39 Microsoft Surface Duo

Pratite Tehnopolis podcast:
RSS
Apple Podcasts
Google Podcasts

Aleksandar Miladinović @alexmiladinovic
Ivan Jelić @escapetofreedom

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: