Biti samac za Novu godinu i nije loše

Ulazite u novu godinu kao samac? Čestitamo! Skinite taj tužni izraz s lica i pogledajte zašto je biti slobodan za Novu godinu ipak dobro.

Život

Izvor: Izvor: klix.ba

Utorak, 31.12.2013.

14:37

Default images

Biti samac u novogodišnjoj noći je zapravo velika prilika, savetuju na CitySwoon.com. Ako ste bili bez stalnog partnera ili partnerke tokom leta, onda verovatno znate da to ima svojih prednosti. U takvim situacijama imate više vremena za prijatelje. Pre svega biti solo, ne znači biti sam.

"Kada ste single imate više vremena za održavanje bliskih kontakata s prijateljima. Dakle, uživajte u takvom periodu u životu, jer kada nađete partnera to će se promeniti u većini slučajeva", savetuje Luiz O'konor, "provodadžijka" sa CitySwoon.com.

Kada ste sami onda možete sve da uraditi baš onako kako se vama sviđa, bez pitanja svog partnera da li želi i on isto. Osim toga, radujte se eventualnim upoznavanju budućeg partnera baš u novogodišnjoj noći.

Samački život je takođe prilika da neke stvari raščistite sa sami sa sobom, da upoznate sebe i da se okrenete duhovnosti.

Kada je u pitanju sama novogodišnja noć, slobodni ste i možete da flertujete s kim god želite, pa zašto sebi ne priuštiti i takvu jednu noć.

Osim toga, razmislite još jednom, zar vam je stvarno potreban partner da biste bili srečni i imali dobar provod?

Izvor: freedigitalphotos.net/photostock

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

22 h

Podeli: