Dokumenti FBI-ja o NLO dostupni javnosti

Beleška stara 63 godine o NLO-ima koji su se navodno srušili u pustinji Novog Meksika, kao i o telima vanzemaljaca koja su navodno pronađena opet privlači znatiželjne.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 28.03.2013.

15:01

Default images

Iz FBI-ja su izjavili kako je beleška iz 1950. godine najpopularniji dokument u njihovom sistemu Vault , elektronskoj biblioteci u kojoj svi mogu da gledaju određene dokumente iz prošlosti.

Sa više od milion pregleda, beleška govori o nepotvrđenom izveštaju koji FBI nikada nije ni istražio.

U dokumentu se spominju tri leteća tanjira koja je u Novom Meksiku našao vojni pilot. U svakom od ova tri tanjira nađena su tela bića koja su bila nalik ljudima, obučena u srebrnastu tkaninu.

Od njegovog objavljivanja, posetiocu su navalili na službenu stranicu FBI-ja kako bi pogledali ovaj izveštaj, ali agencija tvrdi da se radi o obmani iz 1950. godine, kada su takve priče bile popularne.

Pogledajvault.fbi.gov/hottel_guy/Guy%20Hottel%20Part%201%20of%201/viewte kompletan izveštaj

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: