Život

Ponedeljak, 04.03.2024.

14:31

Objava pevača razbesnela fanove Breskvice: "Dobro pobeđuje zlo"

Haos na mrežama nakon završenog finala takmičenja Pesma za Evroviziju se nastavlja.

Izvor: B92

Objava pevača razbesnela fanove Breskvice:
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularni izvođač Albino je dvema objavama na Instagramu pokrenuo lavinu komentara.

On je, sudeći prema objavama, navijao za Teya Doru koje je i odnela pobedu zahvaljujući glasovima stručnog žirija, a nakon takmičenja se i oglasio tako da se mnogi pitaju da li je nekako aludirao i na Breskvicu.

"Bravo, Teya Dora! Bravo za muziku i iskrenu emociju, hvala Bogu za pravdu konačno. Dobro pobeđuje zlo", napisao je on. "On ovo Breskvici nešto?", "Mislim da je jasno na koga je mislio", "Čemu ovo? Prvo je ružno i nije džentlmenski, a drugo je ružno i nije džentlmenski...", "Ti pod hitno da objasniš kome su ove reči upućene i ko je to "zlo"", samo su neki od brojnih komentara po društvenim mrežama i fan stranicama.

Podsetimo, Breskvica je odnela pobedu u glasovima publike, ali je na kraju ipak presudio stručni žiri. Nakon toga, brojni fanovi su se pobunili, pa se čak pojavila i peticija da se ponovi glasanje kako bi se ispoštovala volja publike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: