Britanka sa najvećim grudima ne prestaje da seje smrt: Zbog njene nebrige pokrenuta peticija

Kejti Prajs, koja sebe voli da naziva vlasnicom najvećih grudi u Britaniji, podelila je tužnu vest na društvenim mrežama.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 08.06.2023.

08:56

Britanka sa najvećim grudima ne prestaje da seje smrt: Zbog njene nebrige pokrenuta peticija
Foto: Profimedia

Britanska zvezda OnliFans i starleta Kejti Prajs (45) objavila je na društvenim mrežama da oplakuje svog mrtvog psa, koji je sedmi pas koji je uginuo u njenom vlasništvu. Nemački ovčar po imenu Blejd preminuo je u blizini njihove kuće nakon što ga je udario automobil.

Ova nesreća se dogodila na istom putu gde je još jedan Prajsov pas, Šeron, poginuo pre samo sedam meseci. U 2019, Prajs je počela da deli svoj dom sa Blejdom, koga je smatrala svojim "najboljim prijateljem“ i "zaštitnikom“.

"Rečima se ne može opisati gubitak mog najboljeg prijatelja i zaštitnika, mog apsolutnog svega, koji je nažalost danas preminuo. Nemam reči da opišem kako se osećam, osim ukočenog i šokiranog. RIP Blejd", napisala je shrvana Prajs u opisu fotografije.

Na tom postu gde je Prajs objavila tužnu vest, nije dobila veliku podršku, već komentare zabrinutih pratilaca.

"Prestanite da kupujete životinje! Očigledno ste previše neodgovorni i zanemarujete ih, ne pružate im odgovarajuću negu. Oni nisu neka vrsta zamenljivog pribora, već živa bića!“, glasio je komentar ljutitog pratioca.

Poslednjih meseci, 30.000 ljudi okupilo se u peticiji da se Prajsovoj zabrani da poseduje životinje, pošto je Blejd njen sedmi ljubimac koji je umro. Tokom šest godina izgubila je pet pasa, konja i kameleona zbog nezgoda koje su se dogodile.

Takva sudbina Kejti Prajs zabrinula je pratioce koji su je u peticiji optužili da "ostavlja životinjski izmet na podu da raste buđ, nebrigu za životinje i da trenira svoje životinje da budu agresivne”.

Podsećanja radi, starleta je veliki ljubitelj plastične hirurgije čije rezultate redovno deli na društvenim mrežama. Ona tvrdi da ima najveće grudi u Britaniji, koje je uvećala i do 16 puta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: