Poznato stanje Travisa Barkera, oglasila se Kortni Kardašijan: "Strašno"

Rijaliti zvezda, Kortni Kardašijan se oglasila nakon hospitalizacie njenog supruga Travisa Barkera zbog pankreatitisa.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 03.07.2022.

17:00

Poznato stanje Travisa Barkera, oglasila se Kortni Kardašijan:
Foto:EPA/ DAVID SWANSON

Kortni se oseća olakšavajuće i zahvalno nakon mučnih medicinskih iskušenja njenog supruga Travisa Barkera. Par je 2. jula prekinuo ćutanje o muzičarevom zdravstvenom stanju nakon njegove hospitalizacije 28. juna u Los Anđelesu. Travis je otkrio da je lečen od pankreatitisa nakon endoskopije, dok je Kortni, koja je bila pored njegovog kreveta, izrazila zahvalnost što se oporavlja.

"O, kakva je to strašna i emotivna nedelja", napisala je zvezda Kardašijansa, koja se prošlog meseca udala za Travisa u Italiji, na svom Instagram Storiju. "Naše zdravlje je sve, i ponekad ga uzimamo zdravo za gotovo, jer vrlo brzo može da se promeni. Travis i ja smo zajedno otišli ​​na rutinsku endoskopiju i on je završio sa teškim, po život opasnim pankreatitisom."

Kortni je nastavila: "Tako sam zahvalna Bogu što je izlečio mog muža, za sve vaše molitve za njega i za nas, za ogroman izliv ljubavi i podrške. Tako sam dirnuta i zahvalna", prenosi ENews.

Rijaliti zvezda se takođe zahvalila "specijalistima, lekarima i medicinskim sestrama" što su tako divno brinuli o njenom suprugu i njoj tokom boravka".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: