Marko Kon zna kako je Konstrakti: "Biće teško, konkurencija ogromna" VIDEO

Na prvom polufinalu Evrovizije proglašeno je prvih 10 finalista, a i mi sa nestrpljenjem iščekujemo večerašnji Konstraktin nastup i reakciju na pesmu In corpore sano. Tim povodom je muzičar Marko Kon komentarisao situaciju u kojoj se sada našla naša predstavnica, jer je i on iskusio baš isto.

Život

Izvor: B92, TV Prva

Četvrtak, 12.05.2022.

14:37

Marko Kon zna kako je Konstrakti:
Foto: EBU / ANDRES PUTTING

Srbija će sigurno biti uz Konstraktu, jer je očigledno da će večeras biti veoma napeto, prema utisku muzičara Marka Kona. On kaže i da mu se pesma "In corpore sano" dopala iz prvog slušanja i da ima velike simpatije prema njoj.

Na TV Prva je podelio informacije koje ima: "S obzirom na to da je žiri gledao juče nastup i dobili smo informaciju da je ceo pres-centar aplaudirao, ne sumnjam da je žiri doneo dobru odluku".

Za prvo polufinale nije imao lepe reči, pa je njegov utisak da je to jedno od zaista slabijih po kvalitetu pesama.

"Ovo drugo polufinale je teže, Konstrakta je u težem polufinalu pa mislim da je uspeh onda i slađi. Meni se lično Norveška dopala iz prvog polufinala, volim i Moldaviju, sviđa mi se diversifikacija na Evroviziji", rekao je on.

Smatra i da je Konstrakta u veoma teškom položaju, s obzirom na to da po njemu u drugom polufinalu ima mnogo kvalitetnijih pesama.

"Jako je nezgodno biti i autor i izvođač, prosto je to prevelika odgovornost na jednoj osobi, ali ona je dobro profilisan umetnik i mislim da će ona lepo to izvesti", zaključio je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: