Merilin Menson negira navode o zlostavljanju

Izdavačka kuća Merilina Mensona prekinula je saradnju sa rokerom nakon što ga je glumica Evan Rejčel Vud optužila za seksualno i drugo fizičko zlostavljanje, tvrdeći da je tokom njihove veze "izmanipulisana u pokornost".

Život

Izvor: B92

Utorak, 02.02.2021.

09:32

Merilin Menson negira navode o zlostavljanju
Foto: Profimedia

Menson je optužbe nazvao "užasnim iskrivljavanjem stvarnosti", navodeći da su njegov život i umetnost "magnet za kontroverze" godinama, dodajući da su njegove romantične veze uvek bile "sa pristankom njegovih istomišljenica".

"Nezavisno od toga ko i zašto sada bira da pogrešno predstavi prošlost, ovo je istina", naveo je muzičar.

Vud, koja glumi u HBO seriji "Zapadni svet", poslednjih godina često je govorila o zlostavljanju u vezi, ali nije imenovala tu osobu dok nije objavila u ponedeljak na Instagramu da je u pitanju njen bivši verenik.

Teške optužbe protiv Merilin Mensona: Pevač silovao i zlostavljao pet žena? FOTO

"Ime mog nasilnika je Brajan Varner, svetu poznat i kao Merilin Menson", rekla je Vud.
"Počeo je da me 'grumuje' (neguje i manipuliše godinama) dok sam bila tinejdžerka i užasno me zlostavljao godinama", navela je Vud.

Mensonova izdavačka kuća "Loma Vista Recordings" rekla je u izjavi da će nakon "uznemirujućih navoda" prestati da dalje promoviše njegov trenutni album i da je "takođe odlučila da neće sarađivati sa Merilinom Mensonom na bilo kojim budućim projektima".

Vud i Menson obelodanili su svoju vezu 2007. godine kada je on imao 38, a ona 19 godina, a na kratko su se verili 2010. pre nego što je došlo do raskida.

Vud, sada 33-godišnjakinja, rekla je u svojoj objavi da joj je Manson "isprao mozak" i "izmanipulisao je u pokornost".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: