Nenajavljeni izašli na binu, otpevali "Shallow" i "zapalili" internet

Ledi Gaga i Bredli Kuper umalo su srušili internet. Gaga ne samo da je u Dolbi teatru sinoć osvojila Oskara, već je sa Bredlijem Kuperom obeležila čitavu ceremoniju kada su nenajavljeni izašli na binu i zajedno otpevali "Shallow", numeru iz hit filma "A Star Is Born" koji je pored nominacije za najbolju pesmu, poneo još šest nominacija za Oskara.

Život

Izvor: B92, Nedeljnik

Ponedeljak, 25.02.2019.

16:00

Nenajavljeni izašli na binu, otpevali
Foto: Getty

Gaga nije propustila priliku da se u svom obraćanju tokom primanja nagrade zahvali Kuperu.

"Ne postoji niko na ovom svetu osim tebe ko bi mogao da otpeva ovu pesmu sa mnom", rekla je Gaga.

I Gaga i Kuper nominovani su i u kategorijama za najbolje glumce, a "Shallow" su zajedno izveli uživo samo jednom dosad u Las Vegasu. Na dodeli Gremija, Gagi se u izvođenju numere na bini pridružio koautor pesme Mark Ronson.

"Shallow" je postao neviđeni hit čak i pre nego što je film premijerno prikazan, a početkom ovog meseca pesma je nagrađena sa dva Gremija, uključujući i nagradu za pesmu godine, a ovenčana je i Zlatnim globusom za najbolju originalnu pesmu.
Lejdi Gaga levo, desno Kupe i Šajk/Foto: Getty
Ledi Gaga i Kuper u filmu "A Star Is Born" igraju ljubavnike, a otkada je film premijerno prikazan, šuška se o tome da su njih dvoje hemiju sa ekrana preneli i u privatni život.

Brzo su postali omiljeni par kod publike, a na društvenim mrežama posebno se priča o tome kako između njih očigledno postoji nešto više. Glasine su podgrejane kada je Ledi Gaga raskinula veridbu sa svojim verenikom, samo nekoliko nedelja pred dodelu Oskara, ali se priča i da Kuperova supruga Irina Šajk, sa kojom ima ćerkicu, nije baš najsrećnija što su Kuper i Gaga toliko bliski.
Lejdi Gagi prva je èestitala Irina Šajk/ Foto: Getty
Irina Šajk je, međutim, na sinoćnoj dodeli Oskara bila prva koja je ustala i aplauzom pozdravila zajednički nastup Gage i Kupera, a nakon što se Gaga vratila na svoje mesto sa nagradom u rukama, njih dve su se zagrlile.

Raspored sedenja - Irina Šajk je bila smeštena između Kupera i Gage - bio je povod za priču o tenzijama koje očigledno postoje u ovom trouglu, ali je Irina Šajk na sinoćnoj ceremoniji učinila sve da pokaže da je ponosna na svog muža, te da između Gage i nje ne postoji ni najmanja netrpeljivost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: