Pokušao je da skine papagaja sa krova, ali mu on nije ostao dužan

Pripadnici londonske vatrogasne brigade pozvani su u pomoć kada je jedan papagaj izleteo iz kuće svojih vlasnika u predgrađu Edmonton, i posle kraćeg leta odlučio da aterira na krov.

Život

Izvor: B92

Utorak, 14.08.2018.

14:15

Default images

I pored toga što sa krova nije silazio cela tri dana, vlasnici nisu hteli da ga uznemiravaju nadajući se da će njihov ljubimac u nekom trenutku sleteti. A kada je već prošlo toliko vremena, a papagaj nije hteo da se vrati nazad u kuću, pozvali su vatrogasce u pomoć.

Kada su se vatrogasci merdevinama popeli na krov i stigli do ptice, koja inače priča i ima veliki fond reči, doživeli su prilično neprijatan doček.

Vlasnici su vatrogascima objasnili da papagaja mogu da nateraju da se spusti ako mu kažu:

"Volim te", na šta on obično odgovara sa "Volim i ja tebe."

Međutim, kada mu je jedan od vatrogasaca rekao da ga voli, papagaj mu je odgovorio sočnom psovkom:

"Fu*k off!", što prevedeno sa engleskog znači: "Od**bi!", i potom je odleteo na drugi krov.

Ubrzo je preleteo na drvo u blizini, a vatrogasci su odustali od daljeg spasavanja i pustili papagaja da nastavi da "kulira".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: