Ešton Kučer i dalje najplaćeniji TV glumac

Mediji i kritika kao da su "ludi" su za novim ili relativno novim TV serijama kao što su "Momci sa Menhetna i "Pravi detektiv", međutim brojke pokazuju kako publika ipak više uživa u dobrim starim humorističkim serijama.

Izvor: B92

Sreda, 27.08.2014.

11:29

Default images

I zato verovatno ne čudi da su se glumci humorističkih serija našli na samom vrhu najplaćenijih televizijskih glumaca, a predvođeni su Aštonom Kučerom.

Forbs je treću godinu zaredom 36-godišnjeg Eštona Kučera proglasio najplaćenijim glumcem s godišnjom zaradom od 26 miliona dolara i to zahvaljujući seriji "Dva i po muškarca".

Na drugom mestu najplaćenijih televizijskih glumaca našao se Eštonov kolega iz serije, Džon Krajer koji je u proteklih godinu dana zaradio 19 miliona dolara i koji upravo završava svoje memoare koji će se u prodaji naći tokom 2015. godine, a s njim drugo mjesto podelio je i agent iz serije NCIS, Mark Harmon.

Na trećem mestu je televizijski zavodnik i LGBT ikona Nil Patrik Haris sa 18 miliona dolara zarade i to zahvaljujući popularnoj seriji "Kako sam upoznao vašu majku", ali i brojnim drugim projektima na kojima učestvuje.

Četvrto mesto dele "Doktor" Patrik Dempsi, zvezda serije "Uvod u anatomiju" (osmu sezonu ove kultne serije možete na TV B92 da gledate subotom i nedeljom u 14h) i Kevin Spejsi koji su zaradili "skromnih" 16 miliona dolara.

Na petom mestu našao se Tim Alen sa zarađenih 15 miliona dolara i to zahvaljujući sitkomu "Last Man Standing" i stand-ap nastupima u Las Vegasu. Kompletna lista 10 naplaćenijih televizijskih glumaca:

1. Ashton Kutcher, $US26 million
2-3. Jon Cryer, $US19 million/Mark Harmon, $US19 million
4. Neil Patrick Harris, $US18 million
5-6. Patrick Dempsey, $US16 million/Kevin Spacey, $US16 million
7. Tim Allen, $US15 million
8. Simon Baker, $US13 million
9. Jim Parsons, $US12 million
10-11. Jason Segel, $US11 million/Johnny Galecki, $US11 million
12-14. Jon Hamm, $US10 million/Charlie Sheen, $US10 million/Josh Radnor, $US10 million
15. Bryan Cranston, $US8 million

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: