Sreda, 20.09.2023.

14:18

Da li je ovo najkraći brak u istoriji? Par se razveo nakon samo tri minuta, a razlog je urnebesan

Novopečena supruga se veoma naljutila i zatražila od matičara da odmah raskine njihov brak

Izvor: vecernji.hr

Da li je ovo najkraći brak u istoriji? Par se razveo nakon samo tri minuta, a razlog je urnebesan
Foto:Shutterstock/Wedding and lifestyle

Jedan par se razveo samo tri minuta nakon što su proglašeni mužem i ženom. Naime, sve se desilo nakon što je mladoženja ismevao mladu dok su napuštali ceremoniju venčanja.

Nakon okončanja sudskog postupka, par se okrenuo da napusti zgradu suda, ali se mlada saplela.
Kako se dalje navodi The Mirror, mladoženja ju je nazvao glupom jer je pala. Novopečena "gospođa" se veoma naljutila i zatražila od matičara da odmah raskine njihov brak. On se složio i odobrio poništenje braka i to samo tri minuta nakon što ih je venčao.

Par, koji živi u Kuvajtu, nikada nije napustio zgradu suda kao muž i žena. Veruje se da je to najkraći brak u istoriji zemlje. Priča je naširoko podeljena na internetu i mnogi ljudi veruju da je žena uradila pravu stvar.

Jedna osoba je na Tviteru napisala: "Brak bez poštovanja je propao od samog početka", dok je drugi dodao: "Ako se ovako ponaša u početku, bolje da ga ostavite".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: