Glumac iz "Mućki" ima tešku bolest - čuveni Miki Pirs se obratio javnosti

Patrik Marej, zvezda nekadašnje hit serije Mućke, objavio je da mu je dijagnostifikovan maligni tumor na plućima.

Izvor: B92

Četvrtak, 27.01.2022.

08:32

Glumac iz
Foto: Profimedia

"Pre neki dan sam video vladinu reklamu u kojoj se savetuje svima koji pate od nadutosti, osećaju bolove ili nelagodu u abdominalnom predelu i imaju problema sa zatvorom da pitaju svog lekara opšte prakse da ih uputi na ultrazvuk. U potpunosti je bezbolno i može da vam spasi život", napisao je Marej na Tviteru. "Od sada govorim iz ličnog iskustva. Naravno da bih želeo svoje zdravstveno stanje da držim u tajnosti, ali bilo bi u potpunosti sebično da nisam prihvatio ulogu u ovoj reklami. Zahvaljujući ultrazvuku, imam šansu da se izborim. Pomoću ultrazvuka su uočeni tumori, a on je pokazao da su mojim organima potrebne dalje lekarske analize", dodao je glumac.

"Išao sam na ultrazvučni pregled svih ovih meseci. Mnogi za ove simptome krive godine i nelagodu ili jednostavno smatraju da imaju slab želudac. Nemojte zanemariti te simptome ako potraju", zaključio je.
Patrik je tumačio lik Mikija Pirsa u 20 epizoda serije Mućke. Nakon što je završeno snimanje legendarne serije 2003. godine, dobio je nekoliko uloga, ali je na kraju odlučio da napusti glumu pa je postao taksista u Kentu.

Na kraju je bio prisiljen da promeni posao jer se borio s hroničnom opstrukcijskom bolesti pluća, koja uzrokuje poteškoće s disanjem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: