Tinejdžeri u Sibiru našli bebu u kutiji za jaja - preživela minus 20 stepeni

Ruske vlasti su saopštile da je beba koja je u Sibiru pronađena na minus 20 stepeni Celzijusa sada u dobrom zdravstvenom stanju.

Izvor: B92

Sreda, 12.01.2022.

16:08

Tinejdžeri u Sibiru našli bebu u kutiji za jaja - preživela minus 20 stepeni
Foto: Profimedia

Bebu je na udaljenom putu u blizini sela Sosnovka pronašlo pet tinejdžera, a nalazila se u kutiji za jaja. Roditelji jednog tinejdžera su devojčicu odmah prevezli u bolnicu gde je utvrđeno da je u dobrom zdravstvenom stanju.

Policija traga za majkom deteta te je otvorila istragu zbog pokušaja ubistva maloletne osobe. Roditelji tinejdžera žele da usvoje bebu

Roditelji tinejdžera, Dmitrij i Ana Litvinov, žele da usvoje bebu, ali moraju da pričekaju hoće li policija naći njenu rodbinu.

Dmitrij Litvinov je rekao da je petoro prijatelja izašlo u šetnju na pravoslavni Božić.

"Već je bio mrak, upalili su telefone kako bi videli šta se nalazi u kutiji. Unutra su pronašli bebu prekrivenu nečime što krpu na krpu i flašicu“, kazao je.

Litvinov i njegova supruga došli su po dete, za koje se procenjuje da je staro samo tri dana, i prevezli ga u bolnicu. Bojali su se da je zadobilo prevelike ozebline i da neće preživeti.

Po dolasku u bolnicu, lekar je brzo pregledao bebu i ugrejao je nežno trljajući joj ruke i noge. Bebi se zatim vratila boja u obraze te je utvrđeno da je u dobrom zdravstvenom stanju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: