Ipak nisu u vezi, novi holivudski par samo u prijateljskom odnosu

Ne, Bred Pit i Šarliz Teron se ipak ne zabavljaju, niti su se skoro videli, iako su jako dobri prijatelji.

Izvor: B92

Sreda, 23.01.2019.

12:01

Ipak nisu u vezi, novi holivudski par samo u prijateljskom odnosu
Foto: Gettyimages

Vest koja je odjeknula pre neki dan povezala je dvoje holivudskih glumaca, a "očevidac" je tvrdio da su sedeli u uglu bara na holivudskoj zabavi posle premijera svojih filmova i bili vrlo intimni. Izvor Pipla, međutim, tvrdi da oni "nisu izašli zajedno nedavno, niti su se ikada zabavljali". Insajder tvrdi da su "izveštaji o tome da su oni u romantičnom odnosu lažni", prenose svetski mediji.

Proteklog vikenda San je objavio priču da se 55-godišnji Pit i 43-godišnja Teron "viđaju već oko mesec dana" i da ih je svojevremeno upoznao njen bivši Šon Pen. Poznanstvo je trajalo godinama, a "odnedavno su postali bolji prijatelji", tvrdili su drugi tabloidi. Dve zvezde imale su zajedničko snimanje pre šest meseci za Brajtling.

Podsetimo, Anđelina Džoli i Bred Pit razveli su se u septembru 2016. godine. Bred je nedugo posle razvoda, u intervjuu za GQ Stajl izjavio da će, sve dok ponovno ne bude siguran da je reč o ozbiljnoj vezi, držati svoj ljubavni život u tajnosti, što zbog njega, a što zbog njegove dece koju ne želi dodatno da opterećuje lažnim glasinama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

17 h

Podeli: