Šta je u Beogradu oduševilo suprugu Redžepa Erdogana /VIDEO

Poseta Redžepa Tajipa Erdogana Srbiji, osim pevanja Ivice Dačića, izdvojila se i po još jednom događaju. U glavnoj ulozi bila je Erdoganova supruga Emina. Ona je iznenadila radnike jedne beogradske prodavnice bombona i ratluka nenajavljenom posetom.

Izvor: B92

Četvrtak, 12.10.2017.

19:46

Šta je u Beogradu oduševilo suprugu Redžepa Erdogana /VIDEO
Foto: Gettyimages

Jedan običan radni dan za tili čas postao je nesvakidašnji. Na vratima najstarije bombondžinice u Beogradu pojavila se Emina Erdogan i na srpskom poželela "Dobar dan".

"Oduševila se ovim šarenišom. Gledala je i probala sve. Odmah smo otvorili ratluk da probaju i oduševili su se. Odmah je tražila deset kutija i mi smo posle još spakovali, ali sve je probala", kaže za TV Prvu radnica bombondžinice Maja Todosijević.

Otkud gospođa Erdogan u njihovoj radnji isprva nikome nije bilo jasno. Posle početnog šoka, atmosfera je postala opuštenija.

"Rekla je da joj se dopada, slikala se sa radnicama. Kažem: izuzetno skromna žena. Ostavila je jak utisak. Izašla je sa osmehom na licu, probala je sve i mi smo srećni zbog toga", kaže vlasnik radnje Živorad Bosiljčić.

Turska je postojbina ratluka, ali srpska receptura se razlikuje. Nezvanoj gošći to nije smetalo. U ovoj radnji spremni su i na nova iznenađenja: kako kažu, sad razmišljaju i o mogućem dolasku Melanije Tramp.

Emina Erdogan, osim ratluka, pohvalila je i čokoladne karamele. Da li smo kvalitetom pretekli Turke, nije želela da otkrije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: