Trampova ljubavnica opisuje seks sa njim kao "najgorih 90 sekundi u životu": "Samo jedna poza"

Stefani Kliford je žena o kojoj danas pišu svi svetski mediji zbog afere koju je imala s Donaldom Trampom 2006. godine.

Život

Izvor: B92

Sreda, 22.03.2023.

09:01

Trampova ljubavnica opisuje seks sa njim kao
Foto: Profimedia

Stefani, poznatija kao Stormi Danijels, američka je starleta i zvezda porno-filmova.

Godine 2011. u članku je Stedani opisala susret s Trampom koji se dogodio 2006. godine u kazinu u Nevadi, a pretila je da bi mogla detaljno da opiše Trampove seksualne zahteve i performans u krevetu, što bi naštetilo njegovom ugledu, ali i bračnom životu.

Sedam godina kasnije članak u kojem je Stormi otkrila da je Tramp navodno bio neveran supruzi Melaniji ugledao je svetlo dana.

"Seks nije bio ništa posebno", prisetila se Stormi Danijels tada te dodala: "Nije hteo da me veže lancima za krevet ili tako nešto. Bila je to jedna poza".

Ipak, seksualni odnos s Trampom opisala je kao najgorih 90 sekundi njenog života te naglasila kako je Tramp izrazio želju za ponovnim susretom. Napisano u članku promenilo je dinamiku braka i Melanija otada više nije bila ista.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

78 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: