Četvrtak, 15.11.2012.

20:02

Penelope Kruz za svaki mesec (FOTO)

Pošto je Campari nedavno objavio da je novo lice kalendara za 2013. godinu Penelope Kruz, predstavljamo vam 13 fotografija koje je uradio fotograf Kristijan Šuler.

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE CAMPARI KALENDARA ZA 2013. GODINU

Izvor: B92

Default images

Tačno 13 živopisnih fotografija, intrigantnih i mističnih sa crnim mačkama, sujeverjem, slomljenim ogledalima, hodanjem ispod merdevina, treba da učine svaki mesec života 2013. godine drugačijim i za pamćenje.

Penelope Kruz je obučena u različite crvene odevne kombinacije koje su dizajnirali poznati kreatori - od nakita, preko ciplea do odeće.

Campari ovim kalendarom želi da ohrabri ljude širom sveta i kaže da samopozdanje pobeđuje sujeverje i donosi nezaboravne momente uživanja.

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE CAMPARI KALENDARA ZA 2013. GODINU

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

1 d

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

1 d

Podeli: