Subota, 05.04.2014.

13:01

Psi iz 15 zemalja Evrope prikazani u Jagodini

U organizaciji Kinološkog društva Jagodina, danas je u tom gradu održana 9. međunarodna izložba pasa svih rasa (C.A.C.B), na kojoj su prikazane 93 rase iz Srbije i 15 zemalja Evrope.

Izvor: Tanjug

Default images

Reč je jedinoj međunarodnoj izložbi po standardima C.A.C.B, a prijavljene su 93 rase u deset sekcija i grupa iz gotovo svih gradova Srbije i 15 zemalja Evrope: Bugarske, Rusije, Ukrajine, Italije, Crne Gore, BiH, Grtčke, Makedonije, kazao je novinarima direktor izložbe i predsednik Kinološkog društva Živorad Janićijević.

Uz domaće sudije, ocenjivanje je obavljalo i 11 međunarodnih sudija u 13 ringova.

Janićijević je istakao da je Kinološko društvo Jagodina ove godine obeležava 50 godina neprestanog rada, i ova menifestacija je organizovana u znak obeležavanja tog jubileja.

"Uz to sto smo među najstarijim društvima, mi imamo i najviše prijavljenih legla pasa u Srbiji i naši odgajivači su vrlo vredni i pedantni", rekao je Janićijević.

On je istakao da će cela ova godina biti u znaku pomenutog jubileja i da će do kraja godine biti organizovane jos najmanje tri međunarodne izložbe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

20 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: