Ponedeljak, 19.10.2009.

19:30

Srbija na Windows 7

Na konkursu koji je kompanija Microsoft organizovala povodom promocije novog Windows operativnog sistema, a u cilju lokalizacije Windowsa 7, nagrađeno je jedanaest osoba, sa ukupno dvadeset i šest fotografija.

Izvor: B92

Default images

Odabrane fotografije biće ponuđene kao pozadine na novom operativnom sistemu, čija se globalna promocija očekuje u četvrtak, 22. oktobra. Osim u srpskoj verziji softvera, ove fotografije će biti dostupne i online, pa će korisnici iz celog sveta moći da ih preuzmu sa zvaničnog sajta.Nagrađeni su Aleksandar Anđelković, Boris Bajčetić, Branislav Brkić, Vlada Marinković, Karlo Hemeder, Marko Stamatović, Milan Rapaić, Milomir Ognjanović, Mirko Nićiforović, Miroslav Jeremić i Uroš Petrović. Trojici učesnika uručene su specijalne nagrade, jer se u konačnom odabiru našlo više njihovih fotografija.

Pored glavnog događaja, koji će se odvijati u Njujorku, istog dana u većini zemalja održaće se i lokalne promocije. U Beogradu, centralna promocija planirana je za 12 časova u ComTrade radnji u Ušće shopping centru. Promocija će se odvijati i na drugim mestima. U noći izmedju 21. i 22. oktobra od ponoći do 01h, WIN WIN poklanja Windows 7 za prvih 77 kupaca računara, a do 25. oktobra kupci će uz novi računar dobiti i poklone.

Zatim, Pakom poklanja trideset mobilnih telefona kupcima računara sa Windows 7 operativnim sistemom, PC 4 U obećava specijalne promotivne cene za računare sa sedmicom, a CT Retail najbržim kupcima naplatiće samo softversku licencu, tako da će ukoliko kupe ComTrade računar sa Windowsom 7, računar praktično dobiti besplatno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

16 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

21 h

Podeli: