Tehnopolis

Sreda, 06.08.2014.

11:55

Apple: iPhone 6 na svet dolazi 9. septembra

Apple će svoj sada već tradiconalni „iPhone Event“ ove godine organizovati u utorak 9. septembra objavio je Re/code, a potvdili su The Wall Street Journal i Bloomberg.

Izvor: B92

Default images

Svi obavešteni izvori danas se slažu da je to "definitvni" datum za promociju novog iPhone-a 6, a septembar je i u ranijih prilikama bio mesec za promociju novih iPhone-a. Mediji spekulišu da će posle promocije smartfoni biti u prodaji desetak dana kasnije, verovatno 19. septembra

Iako Apple do sada nije davao nikakve zvanične informacije, spekuliše se i dalje da će u centru pažnje biti iPhone s ekranima od 4.7 i 5.5 inča i da će oba modela imati novi A8 procesor.

Promocija iPhone-a 6 označiće debi modela s ekranom od 4.7”, za koji se očekuje da bude tanji i da njegov dizajn liči na iPod touch, a da će uz A8 procesor imati i bolju kameru, neki izvori tvrde i da će imati bateriju od 2,100 mAh (poređenja radi iPhone 5s ima 1570mAh, Samsung Galaxy S5 2800 mAh, a HTC One M8 2600 mAh). Naravno, i dalje se očekuje da Apple promoviše “šesticu” s ekranom od 5.5 inča, mada poslednje spekulacije govore da bi ovaj model mogao da bude dostupan tek krajem 2014. ili početkom 2015. godine.

Portal Re/code, za koji radi bivši AllThingsD tim, ima fantastičan skor kada su datumi promocija novih uređaja u pitanju. Ovaj portal takođe smatra da će iWatch biti predstavljen na posebnom događaju u oktobru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

75 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: