Pogledajte film snimljen Google Glassom

Čitamo i gledamo vesti o Google Glassu iz dana u dan, a mnogi ljudi i dalje nisu baš potpuno ubeđeni čemu te naočare zaista služe. Možda ovaj video neće pomoći da reše tu dilemu, ali je sigurno najkreativnija upotreba Google Glassa koju smo videli do sada.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 10.12.2013.

11:15

Default images

Video je napravila mala ali odabrana ekipa reditelja, montažera i animatora - TU, Namroc, Freddy i Isam Prado. Njihov video je pravi omaž onome šta Google Glass možda da postane u rukama kreativnih umetnika koji znaju kako da koriste novu tehnologiju.

Iako je "Handimation through Glass" kratak stop-motion film koji prati događaje tokom jednog sasvim običnog nedeljnog prepodneva u kafeu, ovaj film je sve samo ne "mali". Sastoji se od više od 1,000 fotografija i crteža koji su snimljeni tokom četiri dana pomoću Google Glassa.

Izvor: Mashable/YouTube, Tu Uthaisri

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

20 h

Podeli: