Tehnopolis

Nedelja, 21.07.2013.

21:09

Ovo je Motorola X

Napokon je poznato kada će Motorola otkriti dugoočekivani Moto X – prvi smartfon za koji se veruje da je dizajniran od samog početka do kraja pod novim vlasnikom Googleom. Moto X će zvanično biti predstavljen 1. avgusta a u međuvremenu na internetu su se pojavile i zvanične fotografije uređaja.

Izvor: B92

Default images

Na prvi pogled ne vidi se ništa što bi moglo da bude revolucionarno, iako je vidljiv Moto X znak na zaobljenoj zadnjoj strani smartfona, dok slika na ekranu može biti nagoveštaj svih opcija o prilagođavanju Androida od strane korisnika.

Kada je hardver u pitanju, dosadašnje glasine nisu nagoveštavale nikakve impresivne performanse, ali inovacije poput stalno aktivnog glasovnog asistenta tipa Google Now mogle bi da budu zanimljive.

Ako je verovati glasinama, u pitanju je uređaj koji će raditi na Androidu 4.2.2 i koji će posedovati 2GB RAM-a, dual core 1.7GHz MSM8960 Pro procesor i 16GB prostora za skladištenje informacija.

Za sve one koji se plaše da dual core procesor neće biti u staju da izađe u susret svim njihovim potrebama, pojedini benchmark testovi pokazali su da je uređaj bio bolji od Galaxyja S4 i modela HTC One.

Motorola X će posedovati i kameru od 10 megapiksela kao i HD displej rezolucije 1196 x 720p.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

23 h

Podeli: