Izašao Chrome Beta za Android

Sve prednosti surfovanja netom putem Chrome browsera sada su dostupne i korisnicima uređaja na Androidu.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 08.02.2012.

11:20

Default images

Chrome for Android Beta dostupan je korisnicima Android uređaja na najnovijoj verziji ove platforme, Ice Cream Sandwich, u određenim zemljama, i na nekoliko jezika.

Chrome za Android, kažu u zvaničnom saopštenju, donosi sve stvari koje volite vezano za Chrome na vaš ICS telefon ili tablet.

“Kao i desktop verzija, Chrome za Android Beta ima fokus na brzini i jednostavnosti, ali i donosi i besprekorno uvezivanje i sinhronizaciju tako da svoje personalizovano iskustvo surfovanja webom možete poneti sa sobom”, kažu iz Googlea.

To znači da ćete moći da pristupite tabovima koje su ostali otvoreni u Chromeu na vašem računaru, bookmarkovi će biti sinhronizovani, a dobićete i pametnije preporuke, ukoliko često sa računara posećujete neki sajt, biće preporučen u okviru autocomplete opcije, tako da ćete manje morati da kucate.

Chrome je moguće preuzeti iz Android Marketa, a šta nudi možete videti u priloženom videu ili zvaničnom saopštenju.



Kao što je već rečeno, samo korisnici najnovije verzije Androida moći će da ga isprobaju, a prema podacima Mashablea, od oko 200 miliona aktivnih Android uređaja, oko 2 miliona je na ICS-u.

Adobe je u međuvremenu potvrdio da Chrome za Android neće podržavati Flash.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

13 h

Podeli: