Novi informacioni sistem Pošte Srbija

Pošta Srbije, u svojoj novoj poslovnici u Katanićevoj ulici, primenila je novi informacioni sistem, PostTIS, koji je sama razvila i od koga se očekuje da značajno unaprediti kvalitet i brzinu obavljanja usluga u više od 1.500 pošta širom Srbije.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 31.03.2011.

09:15

Default images

“Kompletno IT rešenje uradili su naši stručnjaci, zbog čega smo veoma ponosni. Novom šalterskom aplikacijom informatizovali smo sve procese u okviru jedinica poštanske mreže, integrisali više softverskih rešenja na nivou preduzeća i time unapredili celokupno poslovanje Pošte Srbije”, rekao je generalni direktor Javnog preduzeća PTT saobraćaja, Goran Ćirić, na zvaničnom otvaranju poslovnice.

On je dodao da je uspešno završen veliki projekat PostTIS i time obezbeđena potpuna automatizacija i integracija sledećih delatnosti: prijem, prerada i uručenje pošiljaka, novčano poslovanje (naplata komunalnih usluga, bankarsko poslovanje, platni promet), elektronska saopštenja (telegrami, elektronske i poštanske uputnice, keš ekspres), trgovina, poslovi Biznis servisa Pošte, podrška poslovima Call centra Pošte, reklamacioni i potražni postupak.

Unapređeno je i poslovanje Pošte preko interneta sa pravnim licima, razvojem veb aplikacija za prijem ekspres pošiljaka (web express), kao i prodaje robe preko interneta (web shop).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: