Orion telekom – novi operater u Srbiji

Kompanija Orion telekom postala je novi operater fiksne bežične telefonije i interneta u Srbiji, a nastala je spajanjem kompanija Sezampro, NeobiNet i MediaWorks.

Izvor: Mikro

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 27.05.2010.

12:58

Default images

Novoosnovana kompanija je u Beogradu već počela sa pružanjem usluge mobilnog interneta, dok će sa predstavljanjem novih proizvoda i usluga fiksne telefonije preko bežične tehnologije CDMA početi u junu ove godine.

Usluge Orion telekoma uključivaće bežičnu fiksnu telefoniju, fiksni i prenosivi internet, a po rečima generalnog direktora Orion telekoma, Slobodana Đinovića, usluge će korisnicima biti ponuđene po povoljnim cenama i na tehnički unapređenom nivou usluga.

„Kroz svoja ulaganja i unapređene usluga, Orion telekom se obavezao na doprinos bržem razvoju tržišta telekomunikacija u Srbiji, daljoj liberalizacija tržišta i njegove konkurentnosti, kao i na povezivanje krajnjih korisnika sa javnom mrežom preko novog operatera“, naglasio je Slobodan Ðinović.

Đinović je istakao da će Orion telekom svoje usluge najpre ponuditi u Beogradu i prigradskim naseljima, a u junu u većim gradskim centrima, dok će do kraja godine njihove usluge biti dostupne i u ruralnim delovima zemlje.

„Uz neke pakete usluga korisnici će moći da dobiju i besplatan pristup internetu određene brzine“, rekao je Đinović, istakavši i da su ove usluge prvenstveno namenjene korisnicima koji imaju dvojničke linije, ali i korisnicima sa posebnim potrebama.

Kompanija Orion telekom planira da u narednih pet godina uloži još oko 50 miliona evra na tržištu telekomunikacija u Srbiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: