Tehnopolis

Ponedeljak, 31.05.2021.

19:00

Stiže sledeća generacija Windowsa

Stiže sledeća generacija operativnog sistema Windows – rekao je Satja Nadela, izvršni direktor Microsofta.

Izvor: B92

Stiže sledeća generacija Windowsa
Foto: Profimedia

Microsoft je na ovogodišnjoj konferenciji Build 2021 otkrio razne zanimljivosti, ali nije mnogo pričao o novim operativnim sistemima.

Nisu želeli ništa da otkrivaju, pa je Nadela rekao da će uskoro zvanično objaviti sve o novom Windowsu, na kojem već dugo rade.

Konferencija Build 2021 održana je onlajn, a evo šta je Nadela rekao:

"Uskoro ćemo podeliti sa svima jedno od najznačajnijih ažuriranja za operativni sistem Windows ove decnije koje će developerima i kreatorima doneti veće mogućnosti. Možemo da obećamo da će stvoriti više mogućnosti za svakog Windows developera i poželeti dobrodošlicu svakom kreatoru koji traži najinovativniju, novu, otvorenu platformu za izgradnju, distribuciju i monetizaciju aplikacija".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: