Agonija se nastavlja: Sprema se velika tužba zbog Cyberpunka 2077

Čitava priča oko neuspeha Cyberpunka 2077 postala je toliko značajna, da se čak i čuveni Njujork tajms zapitao šta je tačno pošlo po zlu. Neprijatnosti se samo nižu za CD Projekt Red studio, a poslednja u nizu je moguća tužba.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.12.2020.

09:37

Agonija se nastavlja: Sprema se velika tužba zbog Cyberpunka 2077
Foto: Depositphotos/amlanmathur

Naime, Njujork tajms piše kako je Cyberpunk 2077 "prepun grešaka i likova koje pokreće jedva funkcionalna veštačkoj inteligencija, a uglavnom je nekompatibilan sa starijim konzolama za koje je namenjen", prenosi PC Gamer.

Ovo dobro rezimira osam godina čekanu video-igru. Ali ni to nije sve.

Čuveni američki list piše još i kako advokati i investitori u Varšavi (CD Projekt Red je iz Poljske) razmatraju situaciju, spremajući kolektivnu tužbu protiv studija. Ove tvrdnje podgrejane su objavom Mikolaja Oržehovskog, koji je jedan od investitora u CD Projekt Red.

"Trenutno analiziramo, zajedno sa advokatskom kancelarijom, osnove za podnošenje kolektivne tužbe, po osnovu krivičnog dela 'lažno predstavljanje informacija radi sticanja novčane dobiti'", napisao je Oržehovski.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: