Novi Alcatel 5V donosi mnogo toga za malo novca

Glavni adut novog Alcatelovog modela 5V je FullView 2.5D ekran dijagonale 6,2 inča, sa stranicama u odnosu 19:9, koji zauzima 88 odsto prednje površine uređaja.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 18.07.2018.

08:00

Default images

Tu je i, sada već nezaobilazni, "notch", iliti "zub". Svestrana funkcionalnost bazirana je na veštačkoj inteligenciji, kao što je Google Lens.

Tu je i dvostruka zadnja kamera, koja se sastoji od jednog senzora od 12 i drugog od 2 megapiksela. Drugi senzor služi za ostvarivanje bokeh efekta i boljih fotografija pri uslovima slabijeg svetla.

Kamera takođe donosi i napredne funkcije zanovane na veštačkoj inteligenciji, kao što je mogućnost prepoznavanja 11 različitih scena za fotografisanje. Alcatel 5V ima senzor otiska prsta sa zadnje strane i biometrijsku tehnologiju Face Key, koja omogućava otključavanje uređaja prepoznavanjem lica, na osnovu prepoznavanja 160 različitih jedinstvenih tačaka.

Od ostalih karakteristika, tu je osmojezgreni MediaTekov MT6762 čip, 3GB RAM-a, 32GB interne memorije proširive microSD karticama do 128 GB, baterija kapaciteta 4000 mAh i operativni sistem Android 8.1 Oreo.

Alcatel 5V na odabrana tržišta stiže već ovoga meseca i to po ceni od 200 dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: