Samsung Galaxy A8 (2018) predstavljen u Srbiji

Najnoviji telefon iz Samsung Galaxy A serije, A8 (2018), predstavljen je i u Srbiji, a u prodaju kreće od sutra, po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 61.990 dinara.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 18.01.2018.

17:55

Samsung Galaxy A8 (2018) predstavljen u Srbiji

Kupci će moći da biraju između crne, orhideja sive i zlatne boje, a dostupan je u prodavnicama partnera Comtrade Shop, Gigatron, Positive Line, Roaming i Tehnomanija.

Takođe, od sledeće nedelje biće u ponudi atraktivnih tarifa operatora Telenor i Vip mobile već od jednog dinara, a od polovine februara i u ponudi MTS-a.

Praktičan i elegantan, Samsung Galaxy A8(2018) "nasledio" je neke od funkcija sa premium modela. Ima veliki "beskonačni" ekran, prvu dvostruku prednju kameru sa Live Focusom i jednostavan je za upotrebu.
Foto: Youtube screenshot
Na poleđini uređaja nalazi se kamera od 16 megapiksela, dok se na prednjoj strani telefona nalazi dvostruka kamera od 16 i osam megapiksela. Uz naprednu funkciju Live Focus, Bokeh efekat lako može da se podesi pre ili posle fotografisanja, za slike visokog kvaliteta. Uz ovakvu naprednu kameru slike su oštre, čak i u uslovima slabog osvetljenja. Takođe, kamera ima tehnologiju stabilizacije video digitalne slike i dodatnu funkciju "hyperlapse" za snimanje video snimaka koji beleže protok vremena za "pričanje" još dužih priča.
Foto: YouTube screenshot
Beskonačni ekran uređaja prostire se dalje od okvira telefona sa razmerom od 18,5:9. Tako se scene vide preko celog ekrana i dobija se bioskopski doživljaj, a zakrivljenost stakla sa prednje i zadnje strane dodatno unapređuje ovaj veliki ekran.

Uređaj ima okvir od stakla i metala i glatke krivine, pa udobno leži u ruci i čini gledanje sadržaja na telefonu još lakšim.

Uz Always On Display opciju informacije se mogu videti i bez otključavanja telefona.
Foto: YouTube screenshot
Galaxy A8(2018) otporan je na vodu i prašinu prema standardu IP68, podržava microSD kartice za proširenje kapaciteta memorije i čuvanje podataka čak do 256 GB, a i prvi je uređaj u A seriji koji podržava Samsungov Gear VR.

Više informacija o Galaxy A8(2018) telefonu dostupno je na sajtu www.samsung.com/rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: