Apple iOS 9 i iOS 8.4.1 na testu brzine

Pre nekoliko dana, iOS 9 je zvanično predstavljen, a bazirano na prvim rezultatima, deluje da novi operativni sistem ima dobru prihvaćenost kod korisnika. Za one koji se pitaju kakve rezultate najnoviji iOS donosi u smislu brzine, pojavio se video koji ga poredi sa prethodnom iOS 8.4.1 verzijom.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.09.2015.

08:36

Default images

Everything Apple Pro tim je uporedio iOS 9 i iOS 8.4.1 na iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5 i iPhone 4s telefonima. Prema video testu, kada je vreme startovanja u pitanju, iOS 9 je zaista brži od iOS 8.4.1 verzije. Zanimljivo je da se na iPhone 4s modelu, iOS 9 bootovao tri sekunde duže, što sugeriše da je iOS 9 dizajniran i optimizovan za novije uređaje.

S druge strane, kada je lansiranje aplikacija u pitanju, izgleda da prednost ide na stranu iOS 8.4.1 verzije. Razlika u pokretanju aplikacija je najvidljivija na iPhone 4s modelu, dok je manje očigledna na iPhone 6 modelu. Do sada je bilo dosta žalbi korisnika na lag koji donosi iOS 9, a ostaje nada da će budući buildovi ispraviti ovaj problem.

izvor: benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: