Viber dobio poboljšane opcije i kvalitet poziva

Korisnike Viber aplikacije obradovaće informacija da je objavljeno ažuriranje za iOS i Android verziju Vibera, koje donosi novi korisnički interfejs za pozive, poboljšan kvalitet poziva i nove stikere.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 05.08.2015.

09:18

Default images

Prema navodima Ofira Ejala, šefa proizvoda u Viberu, nove funkcije i izmene su praktično rezultat onoga što su sami korisnici zahtevali, a kompanija je sada uspela da to omogući.

Novi korisnički interfejs za pozive sada omogućava korisniku da Viber pozive obavlja sa više različitih mesta u aplikaciji, što omogućava lakše povezivanje sa prijateljima i familijom. Poboljšan je i kvalitet poziva, pa sada pozivi troše 84KB/minut na 2G konekciji. Tako da čak i ukoliko nemate 3G ili LTE, nećete imati problema sa pozivima a istovremeno ćete trošiti malo protoka. Na kraju, tu su i animirani stikeri, što je zabavan dodatak onima koji Viber koriste za slanje poruka.

Ažuriranje za Viber je dostupno na iTunes App Store i Google Play prodavnicama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: