Pogledajte gameplay trejler za „Wolfenstein: The New Order“

Danas se na internetu pojavio gameplay trejler za „Wolfenstein: The New Order“, predstojeću igru Machinegamesa, koji pokazuje šta se dešava kada se ukrcate na voz pun nacista i ogromnih robota koji putuju iz Poljske za Berlin.

Izvor: B92

Četvrtak, 20.03.2014.

21:45

Default images

Najavljen u junu 2013. godine, „Wolfenstein: The New Order“ smešten je u svet gde su Nemci pobedili u Drugom svetskom ratu uz pomoć misteriozne i izuzetno napredne tehnologije.

Trejler prikazuje glavnog lika, B.J. Blazkowitza koji u vozu nailazi na gospođu Engel, jednog od nacističkih zlikovaca u igri.

Machinegames igru razvija zajedno sa id Softvareovim id Tech studijom koji stoji iza grafičkog endžina zaduženog za izgled kafe u trejleru.

Igra je originalno trebalo da se pojavi krajem 2013. godine, a biće dostupna za PlayStation 3 i 4, Xbox 360, Xbox One i PC od 20. maja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

23 h

Podeli: