Google i Alphabet imaju novu skrivalicu za vas

Google, kompanija koja je sada u okviru mnogo veće korporacije pod nazivom Alphabet, objavila je vrlo interesantnu zagonetku za one koji posete sajt sa saopštenjem Larija Pejdža.

Tehnopolis

Izvor: Mashable

Utorak, 11.08.2015.

10:43

Default images
abc.xyz

Na sred teksta, u skrivenom linku u tački posle rečenice “Alphabet će takođe obuhvatati i našu laboratoriju X, koja se bavi novim projektima poput Wing, našim sistemom dostave dronovima”. ("Alphabet will also include our X lab, which incubates new efforts like Wing, our drone delivery effort") Alphabet možda nije šala, ali sajt na koji vodi nevidljivi link pokazao je da Google i dalje ima smisla za humor. Naime, reč je o sajtu Hooli koji je svojevrstan omaž seriji “Sillicon Valley” koja se prikazuje na HBO, a govori o high-tec svetu u Silicijumskoj dolini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: