Tehnopolis

Četvrtak, 31.12.2020.

12:00

Najbolje video-igre 2020. godine - prvi deo

Uprkos teškoj godini i nevoljama koje je napravio koronavirus, gejming u 2020. je i dalje bio vredan spomena. Kolege sa tPortala su, zato, napravile top-listu najboljih video-igara za 2020. godinu. Ovo je prvi deo, a pratite nas i sutra za drugi. Pozivamo vas da u komentarima pišete šta bi trebalo dodati ili izbaciti.

Izvor: B92

Najbolje video-igre 2020. godine - prvi deo
Foto: depositphotos/Rangizzz

Spider-Man: Miles Morales

Spider-Man: Miles Morales je atraktivan naslov za PlayStation 5, a dostupan je i na PlayStationu 4. Reč je o predivnom nastavku već dobro dizajniranog Marvel's Spider-Mana koji, umesto da se bavi celim Njujorkom, stavlja fokus na Harlem.

Ako ste tražili nešto novo u odnosu na izvornog Spider-Mana, recimo samo da igra više podseća na DLC nego na zasebni deo, što s druge strane ne smanjuje njen kvalitet i vrednost. Among Us

Among Us, globalni hit, osvojio je srca gejmera svih uzrasta. Riječ je o digitalnoj društvenoj igri u kojoj kao član posade pokvarenog broda pokušavate da popravite sisteme, a u svemu vas sprečava jedan od članova - "Impostor", odnosno uljez, čiji je cilj da pobije ostale.

Ako ga tim otkrije i usaglasi se oko izbacivanja, on leti u vakuum, igra je gotova i preživeli su pobedili. Problem je, doduše, to što paranoja radi svoje i posada često izbaci pogrešnu osobu.

Video-igra je dostupna na skoro svakoj zamislivoj platformi, jako je zarazna i potpuno zaslužuje svoje mesto među najboljima za 2020. godinu. Astro's Playroom

Tehnološki demo za PlayStation 5 pod imenom Astro's Playroom je video-igra koje najbolje pokazuje sve što PS5 može, uključujući i DualSense kontroler.

Ovaj simpatičan platformer izvrsno kombinuje precizne vibracije koje pomoću zvuka i slike dočaravaju okolinu oko glavnog lika. Astro's Playroom sa stilom daje uvid u stvari koje ćemo, uz malo sreće, susretati u mnogim naslovima koji će doći na ovu next-gen konzolu. Fall Guys: Ultimate Knockout

Fall Guys: Ultimate Knockout je neobičan battle royale koji vatreno naoružanje i mape koje se sužavaju, menja sladunjavom paletom i otkačenim likovima koji čitavu stvar pretvaraju u histeričnu video-igru u kojoj 60 igrača pokušava da protrči kroz gomilu platformskih izazova.

Na kraju priče, doduše, krunu može odneti samo jedan... Slasher's Keep

Ovo nije previše popularna video-igra, što ne znači i da nije kvalitetna. Reč je o akciji u kojoj pokušavate da pobegnete iz zatvora punog čudovišta i zamki.

Na raspolaganju vam je gomila oružja i opreme začinjenih zabavnim retro vizualnim stilom i izvrsnim sistemom borbe, u kom pametnim nišanjenjem odbijate neprijateljske napade. I da... Slasher's Keep je u potpunosti napravio samo jedan čovek.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

21 h

Podeli: