Battlefield 1 ima preko 21 milion igrača

Prošlogodišnji šuter sa tematikom Prvog svetskog rata je premašio cifru od 21 milion igača, navela je kompanija Electronic Arts u izveštaju za prvi kvartal tekuće fiskalne godine, koji se završio 30. juna.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 01.08.2017.

18:54

Battlefield 1 ima preko 21 milion igrača
Foto: YouTube Screenshot

Battlefield 1 beleži povećanje od 2 miliona igrača u odnosu na maj mesec. Zavidna cifra će se u narednim mesecima postati još veća, zato što Battefield 1 tokom ovih letnjih meseci dobija gomilu novog sadržaja, a uskoro će ova pucačina, zajedno sa Titanfall 2, biti dostupna preko Origin Accessa.

Kompanija je prema izveštaju postigla uspeh u skoro svim aspektima gejming industrije, sa 644 miliona dolara neto prihoda. Tokom perioda od tri meseca, 63% prodaje su činila digitalna izdanja video igara, što je povećanje od 23 procenata u odnosu na prethodnu godinu. Što se tiče tržišta mobilnih uređaja, FIFA Mobile ima 95 miliona igrača, a NBA Live Mobile ima 70 miliona.

U pripremljenim komentarima je za Gamescom sajam najavljeno otkivanje velikog broja novina od strane Electronic Arts izdavača. Gamescom će se održati od 22.-26. avgusta.

Izvor: Play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: