Probajte The Ghost Recon: Wildlands besplatno – počinje open beta

Ne propustite priliku da isprobate najnoviju igru iz Ubisoftove kuhinje već danas! Beta dolazi na Playstation 4, PC i Xbox One.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 23.02.2017.

22:50

Probajte The Ghost Recon: Wildlands besplatno – počinje open beta
Screenshot/Tanjug

U svetlu uvođenja poreza na Steam igre, ovo je sjajna prilika da besplatno odigrate nešto pre nego što to i platite (i pritom date doprinos državnoj kasi). Doduše, država se još nije dohvatila Uplay i ostalih klijenata.

U otvorenoj beti ćete pronaći sve iz zatvorene bete, kao i više sadržaja u formi provincije Montuyoc. Kako kažu iz Ubisofta:”U bolivijskom Altiplano regionu, provincija sadrži dobro branjena utvrđenja u kojima Santa Blanka trenira svoje najbolje vojnike.” Santa Blanka je narko kartel koji igrači pokušavaju da unište u igri. Po tvrdnji autora, ovo je najveća open world igra koju je Ubisoft ikada napravio. The Ghost Recon: Wildlands izlazi 7. marta.

Naše prve utiske iz zatvorene bete možete čitati u februarskom broju časopisa Play!Zine. Što se naše vremenske zone tiče, ako je verovati izvoru, igra će biti dostupna u ponoć, a pre toga je dostupno skidanje bete koja je teška 24 GB. Beta će trajati do 27. februara, pa ako već niste krenuli u skidanje, šta čekate?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: