Jokić: Možemo sa svima i svuda

Košarkaš Mega Vizure Nikola Jokić rekao je da se njegova ekipa nijednog momenta nije predavala na meču sa Krkom u devetom kolu ABA lige.

Izvor: MN

Nedelja, 23.11.2014.

10:47

Default images

Mega je u Novom Mestu bila bolja od Krke 80:72 i zabeležila petu pobedu prvu u gostima, dok je slovenačka ekipa upisala četvrti poraz.

"Veoma važna pobeda za nas jer smo je ostvarili na jednom od težih gostovanja. Pokazali smo da možemo da igramo sa svima i svuda."

"Čestitam saigračima na velikoj borbi, nismo se predali ni u jednom trenutku. Svako je imao doprinos u ovom trijumfu. Čestitam i Krki na fer borbi”, rekao je Nikola Jokić.

Trener Dejan Milojević bio je zadovoljan pobedom.

"Veoma sam zadovoljan pobedom jer Krka ima dobar tim, a Džikić je među najboljim renerima u ligi. Pobeda sa ovim mladim timom na teškom gostovanju je veliki uspeh, ponosan sam na svoje igrače. Nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu, sa dobrom odbranom i bez većih oscilacija”, rekao je Milojević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: