Hamburg: I Lajović u 3. kolu!

Srpski teniser Dušan Lajović plasirao se u treću rundu turnira iz Serije 500 u Hamburgu.

Izvor: SO

Sreda, 16.07.2014.

13:44

Default images

On je savladao 56. igrača sveta Karlosa Berloka sa 6:4, 6:3 u meču koji je trajao 84 minuta.

Lajović, koji je trenutno 71. na ATP listi, prvi set dobio je relativno lako, u drugom je bilo više borbe, ali je 24-godišnji srpski teniser bolje odigrao ključne poene i zasluženo je došao do trijumfa.

Za plasman u četvrtfinale Lajović će se boriti sa zemljakom Filipom Krajinovićem, koji je ostvario najveću pobedu u karijeri eliminisavši Fabija Fonjinija.

Prvi set odlučen je na samom startu – Lajović je već u drugom gemu napravio brejk, a do kraja seta rival nije imao niti jednu priliku za brejk. U prvom gemu drugog seta Dušan je propustio dve brejk šanse, ali je onda u četvrtom gemu uspeo da spase dve brejk šanse za protivnika.

Odlučio je sedmi gem, u kojem je Lajović iskoristio četvrtu brejk loptu i došao do ključne prednosti koju do kraja nije ispustio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: